Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Mikrobiološka kvaliteta čokolade

Andrea Majdandžić (2016)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Majdandžić, A. (2016). Mikrobiološka kvaliteta čokolade (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, Andrea. "Mikrobiološka kvaliteta čokolade." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, Andrea. "Mikrobiološka kvaliteta čokolade." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, A. (2016). 'Mikrobiološka kvaliteta čokolade', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 17.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić A. Mikrobiološka kvaliteta čokolade [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 17.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

A. Majdandžić, "Mikrobiološka kvaliteta čokolade", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745