prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka kvaliteta čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Mikrobiološka kvaliteta čokolade

Majdandžić, Andrea (2016)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Majdandžić, A. (2016). Mikrobiološka kvaliteta čokolade (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, Andrea. "Mikrobiološka kvaliteta čokolade." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, Andrea. "Mikrobiološka kvaliteta čokolade." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić, A. (2016). 'Mikrobiološka kvaliteta čokolade', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Majdandžić A. Mikrobiološka kvaliteta čokolade [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 11.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

A. Majdandžić, "Mikrobiološka kvaliteta čokolade", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898745

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.