Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima

Antonio Hrdan (2016)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Hrdan, A. (2016). Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887

Hrdan, Antonio. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887

Hrdan, Antonio. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887

Hrdan, A. (2016). 'Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887

Hrdan A. Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887

A. Hrdan, "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u domaćim mesnim proizvodima", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:331887