Tomkić, V. (2023). Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, Veronika. "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, Veronika. "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, V. (2023). 'Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić V. Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
V. Tomkić, "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628