Tomkić, V. (2023). Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, Veronika. "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, Veronika. "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić, V. (2023). 'Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
Tomkić V. Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628
V. Tomkić, "Funkcionalna hrana: utjecaj probiotika, prebiotika i sinbiotika u mliječnim proizvodima na crijevni mikrobiom", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:109628