prikaz prve stranice dokumenta Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća

Miskić, Petra
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Miskić, P. (2021). Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

Miskić, Petra. "Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

Miskić, Petra. "Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

Miskić, P. (2021). 'Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

Miskić P. Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

P. Miskić, "Prednosti i nedostaci uporabe karbofurana u uzgoju voća i povrća", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:079060

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.