prikaz prve stranice dokumenta Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade

Mihovljanec, Ivana
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Mihovljanec, I. (2021). Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

Mihovljanec, Ivana. "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

Mihovljanec, Ivana. "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

Mihovljanec, I. (2021). 'Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 19.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

Mihovljanec I. Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 19.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

I. Mihovljanec, "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.