Stipić, M. (2020). PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, Matea. "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, Matea. "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, M. (2020). 'PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić M. PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
M. Stipić, "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070