Stipić, M. (2020). PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, Matea. "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, Matea. "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić, M. (2020). 'PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
Stipić M. PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2020 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070
M. Stipić, "PREHRAMBENI PROIZVODI BEZ LAKTOZE: ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA I ANALITIČKA PROVJERA HPLC TEHNIKOM", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:361070