Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima

Adriana Gojmerac (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Gojmerac, A. (2019). Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, Adriana. "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, Adriana. "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, A. (2019). 'Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac A. Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 06.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

A. Gojmerac, "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.