Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Trans masne kiseline u hrani i prehrani

Ančica Vodanović (2018)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Vodanović, A. (2018). Trans masne kiseline u hrani i prehrani (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, Ančica. "Trans masne kiseline u hrani i prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, Ančica. "Trans masne kiseline u hrani i prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, A. (2018). 'Trans masne kiseline u hrani i prehrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović A. Trans masne kiseline u hrani i prehrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

A. Vodanović, "Trans masne kiseline u hrani i prehrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505