prikaz prve stranice dokumenta Trans masne kiseline u hrani i prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Trans masne kiseline u hrani i prehrani

Vodanović, Ančica
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Vodanović, A. (2018). Trans masne kiseline u hrani i prehrani (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, Ančica. "Trans masne kiseline u hrani i prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, Ančica. "Trans masne kiseline u hrani i prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović, A. (2018). 'Trans masne kiseline u hrani i prehrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Vodanović A. Trans masne kiseline u hrani i prehrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

A. Vodanović, "Trans masne kiseline u hrani i prehrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:417505

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.