Vidović, L. (2017). Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, Lana. "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, Lana. "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, L. (2017). 'Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović L. Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
L. Vidović, "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404