Vidović, L. (2017). Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, Lana. "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, Lana. "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović, L. (2017). 'Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
Vidović L. Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2017 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404
L. Vidović, "Prehrambene i životne navike u očuvanju zdravlja ljudi sa intolerancijama na hranu (gluten, laktoza) / celijakijom", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:501404