prikaz prve stranice dokumenta Prisutnost akrilamida u prženoj hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Prisutnost akrilamida u prženoj hrani

Sraka, Ines
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Sraka, I. (2017). Prisutnost akrilamida u prženoj hrani (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

Sraka, Ines. "Prisutnost akrilamida u prženoj hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

Sraka, Ines. "Prisutnost akrilamida u prženoj hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

Sraka, I. (2017). 'Prisutnost akrilamida u prženoj hrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

Sraka I. Prisutnost akrilamida u prženoj hrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

I. Sraka, "Prisutnost akrilamida u prženoj hrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:332318

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.