prikaz prve stranice dokumenta Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima

Kuraja, Anđela
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Kuraja, A. (2024). Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

Kuraja, Anđela. "Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

Kuraja, Anđela. "Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

Kuraja, A. (2024). 'Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

Kuraja A. Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

A. Kuraja, "Prisutnost alergena soje u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448817

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.