Mihovljanec, I. (2021). Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168
Mihovljanec, Ivana. "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168
Mihovljanec, Ivana. "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168
Mihovljanec, I. (2021). 'Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168
Mihovljanec I. Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168
I. Mihovljanec, "Nastajanje akrilamida u hrani tijekom toplinske obrade", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:118168