prikaz prve stranice dokumenta Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima

Gojmerac, Adriana
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Gojmerac, A. (2019). Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, Adriana. "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, Adriana. "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac, A. (2019). 'Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Gojmerac A. Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

A. Gojmerac, "Procesirana hrana - prehrambene poveznice sa bolestima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:597349

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.