Pristup korisnicima matične ustanove
Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike
Zdravstveno veleučilište
Kolić, T. (2017). Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
Kolić, Tea. "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
Kolić, Tea. "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
Kolić, T. (2017). 'Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
Kolić T. Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
T. Kolić, "Određivanje glutena u hrani primjenom ELISA tehnike", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:825009
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.