specijalistički diplomski stručni
Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji

Maja Barić (2017)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Barić, M. (2017). Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, M. (2017). 'Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić M. Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

M. Barić, "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574