Barić, M. (2017). Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574
Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574
Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574
Barić, M. (2017). 'Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574
Barić M. Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574
M. Barić, "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574