prikaz prve stranice dokumenta Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji

Barić, Maja
University of Applied Health Sciences

Cite this document

Barić, M. (2017). Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, Maja. "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić, M. (2017). 'Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Barić M. Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

M. Barić, "Usporedba klasične i Hy-Lite 2 metode mikrobiološke čistoće radnih površina u prehrambenoj industriji", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:896574

Please login to the repository to save this object to your list.