Baković, J. (2024). Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091
Baković, Jelena. "Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091
Baković, Jelena. "Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091
Baković, J. (2024). 'Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091
Baković J. Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091
J. Baković, "Proizvodnja sira i problematika svojstvena tom tehnološkom procesu, vezana uz sustav HACCP", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:214091