Pavlečić, M. (2016). Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456
Pavlečić, Marijana. "Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456
Pavlečić, Marijana. "Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456
Pavlečić, M. (2016). 'Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.08.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456
Pavlečić M. Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 11.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456
M. Pavlečić, "Analiza patulina u voćnim sokovima i kašicama HPLC tehnikom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:491456