Pongrac, P. (2023). Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870
Pongrac, Paula. "Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870
Pongrac, Paula. "Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870
Pongrac, P. (2023). 'Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870
Pongrac P. Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870
P. Pongrac, "Prisutnost alergena histamina u proizvodima od plave ribe iz maloprodaje", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:671870