prikaz prve stranice dokumenta Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika

Tretinjak, Eva
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Tretinjak, E. (2023). Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

Tretinjak, Eva. "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

Tretinjak, Eva. "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

Tretinjak, E. (2023). 'Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 21.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

Tretinjak E. Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 21.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

E. Tretinjak, "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.