Lukačin, M. (2023). Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039
Lukačin, Margareta. "Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039
Lukačin, Margareta. "Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039
Lukačin, M. (2023). 'Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039
Lukačin M. Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039
M. Lukačin, "Utjecaj promjene temperature na količinu beta-karotena i nitrata u mrkvi", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:448039