Matijašić, P. (2022). Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920
Matijašić, Paola. "Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920
Matijašić, Paola. "Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920
Matijašić, P. (2022). 'Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920
Matijašić P. Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920
P. Matijašić, "Važnost i prednosti mediteranske prehrane u prevenciji bolesti", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:033920