Štuljan, M. (2021). Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824
Štuljan, Monika. "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824
Štuljan, Monika. "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824
Štuljan, M. (2021). 'Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824
Štuljan M. Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824
M. Štuljan, "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824