prikaz prve stranice dokumenta Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane

Štuljan, Monika
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Štuljan, M. (2021). Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

Štuljan, Monika. "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

Štuljan, Monika. "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

Štuljan, M. (2021). 'Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

Štuljan M. Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

M. Štuljan, "Praćenje utjecaja temperature na nutritivni sastav dječje hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:237824

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.