Hršak, A. (2021). Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426
Hršak, Ana. "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426
Hršak, Ana. "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426
Hršak, A. (2021). 'Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426
Hršak A. Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426
A. Hršak, "Korištenje antioksidansa u proizvodnji masti i ulja", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:691426