prikaz prve stranice dokumenta Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena

Franjković, Doris
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Franjković, D. (2021). Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković, D. (2021). 'Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Franjković D. Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

D. Franjković, "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.