Franjković, D. (2021). Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967
Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967
Franjković, Doris. "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967
Franjković, D. (2021). 'Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967
Franjković D. Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967
D. Franjković, "Važnost provjere bezglutenskih proizvoda na prisutnost tragova glutena", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:956967