prikaz prve stranice dokumenta Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima

Šota, Stjepan
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Šota, S. (2021). Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

Šota, S. (2021). 'Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.08.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

Šota S. Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 11.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

S. Šota, "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.