Pristup korisnicima matične ustanove
Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima
Zdravstveno veleučilište
APA 6th Edition Šota, S. (2021). Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
MLA 8th Edition Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Chicago 17th Edition Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Harvard Šota, S. (2021). 'Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 01.04.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Vancouver Šota S. Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 01.04.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
IEEE S. Šota, "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu