prikaz prve stranice dokumenta Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika

Lužaić, Marko
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Lužaić, M. (2021). Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

Lužaić, M. (2021). 'Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 23.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

Lužaić M. Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 23.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

M. Lužaić, "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.