Lužaić, M. (2021). Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630
Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630
Lužaić, Marko. "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630
Lužaić, M. (2021). 'Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 13 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630
Lužaić M. Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2021 [cited 2024 November 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630
M. Lužaić, "Osiguranje higijene i sigurnosti hrane u ugostiteljskom objektu niskog rizika", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:434630