završni rad
Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa

Dorotea Matešić (2016)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Matešić, D. (2016). Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599

Matešić, Dorotea. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599

Matešić, Dorotea. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599

Matešić, D. (2016). 'Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599

Matešić D. Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599

D. Matešić, "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599