prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ohratoksina u kavi i začinima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje ohratoksina u kavi i začinima

Tkalec, Daša
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Tkalec, D. (2021). Određivanje ohratoksina u kavi i začinima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

Tkalec, Daša. "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

Tkalec, Daša. "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

Tkalec, D. (2021). 'Određivanje ohratoksina u kavi i začinima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

Tkalec D. Određivanje ohratoksina u kavi i začinima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 06.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

D. Tkalec, "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.