Tkalec, D. (2021). Određivanje ohratoksina u kavi i začinima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480
Tkalec, Daša. "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480
Tkalec, Daša. "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480
Tkalec, D. (2021). 'Određivanje ohratoksina u kavi i začinima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480
Tkalec D. Određivanje ohratoksina u kavi i začinima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480
D. Tkalec, "Određivanje ohratoksina u kavi i začinima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:463480