Vignjević, S. (2020). Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168
Vignjević, Sara. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168
Vignjević, Sara. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168
Vignjević, S. (2020). 'Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168
Vignjević S. Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168
S. Vignjević, "Primjena HACCP sustava u proizvodnji pšeničnog kruha", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603168