Nujić, M. (2016). Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011
Nujić, Megi. "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011
Nujić, Megi. "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011
Nujić, M. (2016). 'Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011
Nujić M. Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011
M. Nujić, "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011