prikaz prve stranice dokumenta Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište

Nujić, Megi
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Nujić, M. (2016). Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

Nujić, Megi. "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

Nujić, Megi. "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

Nujić, M. (2016). 'Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

Nujić M. Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

M. Nujić, "Stavljanje nove hrane na EU i HR tržište", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:295011

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.