prikaz prve stranice dokumenta Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani

Andrović Petrina, Lara
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Andrović Petrina, L. (2020). Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

Andrović Petrina, Lara. "Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

Andrović Petrina, Lara. "Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

Andrović Petrina, L. (2020). 'Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

Andrović Petrina L. Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 11.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

L. Andrović Petrina, "Analiza trans-masnih kiselina u hrani i njihova štetnost u prehrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:873854

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.