Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica

Filip Vujnović (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Vujnović, F. (2019). Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, F. (2019). 'Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović F. Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 02.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

F. Vujnović, "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.