Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU

Aurelija Mlačak (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Mlačak, A. (2019). Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, A. (2019). 'Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak A. Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 06.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

A. Mlačak, "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.