Mlačak, A. (2019). Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102
Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102
Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102
Mlačak, A. (2019). 'Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102
Mlačak A. Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102
A. Mlačak, "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102