prikaz prve stranice dokumenta Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU

Mlačak, Aurelija (2019)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Mlačak, A. (2019). Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, A. (2019). 'Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 11.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak A. Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 11.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

A. Mlačak, "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.