prikaz prve stranice dokumenta Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane

Rakipović, Sena (2019)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Rakipović, S. (2019). Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

Rakipović, Sena. "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

Rakipović, Sena. "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

Rakipović, S. (2019). 'Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 12.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

Rakipović S. Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 12.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

S. Rakipović, "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.