Rakipović, S. (2019). Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963
Rakipović, Sena. "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963
Rakipović, Sena. "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963
Rakipović, S. (2019). 'Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963
Rakipović S. Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963
S. Rakipović, "Analiza sulfita tekućinskom kromatografijom (HPLC) u različitim kategorijama hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:168963