Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Gluten kao alergen u hrani

Marta Baričević (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Baričević, M. (2019). Gluten kao alergen u hrani (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, Marta. "Gluten kao alergen u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, Marta. "Gluten kao alergen u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, M. (2019). 'Gluten kao alergen u hrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević M. Gluten kao alergen u hrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 06.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

M. Baričević, "Gluten kao alergen u hrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.