Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima

Iva Krčelić (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Krčelić, I. (2019). Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, Iva. "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, Iva. "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, I. (2019). 'Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić I. Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 22.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

I. Krčelić, "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233