Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka

Tihana Barbir (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Barbir, T. (2019). Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

Barbir, Tihana. "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

Barbir, Tihana. "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

Barbir, T. (2019). 'Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 03.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

Barbir T. Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 03.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

T. Barbir, "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.