specijalistički diplomski stručni
Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu

Josipa Barač (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Barač, J. (2019). Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461

Barač, Josipa. "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461

Barač, Josipa. "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461

Barač, J. (2019). 'Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461

Barač J. Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461

J. Barač, "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461