Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima

Ivona Samac (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Samac, I. (2019). Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554

Samac, Ivona. "Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554

Samac, Ivona. "Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554

Samac, I. (2019). 'Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554

Samac I. Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554

I. Samac, "Ispitivanje vrste i broja Enterobakterija u slastičarskim kolačima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:026554