Šimac, A. (2019). Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600
Šimac, Antonio. "Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600
Šimac, Antonio. "Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600
Šimac, A. (2019). 'Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600
Šimac A. Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600
A. Šimac, "Analiza prisutnosti konzervansa u vinu domaćih i stranih proizvođača", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:233600