Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama

Marina Puškar (2019)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Puškar, M. (2019). Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855

Puškar, Marina. "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855

Puškar, Marina. "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855

Puškar, M. (2019). 'Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855

Puškar M. Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855

M. Puškar, "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855