Puškar, M. (2019). Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855
Puškar, Marina. "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855
Puškar, Marina. "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855
Puškar, M. (2019). 'Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855
Puškar M. Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855
M. Puškar, "Analiza tragova soje i vinobrana (SO2) u čevapima i pljeskavicama", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:665855