Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oblici nepodnošenja glutena

Matea Perica (2018)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Perica, M. (2018). Oblici nepodnošenja glutena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, Matea. "Oblici nepodnošenja glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, Matea. "Oblici nepodnošenja glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, M. (2018). 'Oblici nepodnošenja glutena', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica M. Oblici nepodnošenja glutena [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

M. Perica, "Oblici nepodnošenja glutena", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850