prikaz prve stranice dokumenta Oblici nepodnošenja glutena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oblici nepodnošenja glutena

Perica, Matea (2018)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Perica, M. (2018). Oblici nepodnošenja glutena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, Matea. "Oblici nepodnošenja glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, Matea. "Oblici nepodnošenja glutena." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica, M. (2018). 'Oblici nepodnošenja glutena', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Perica M. Oblici nepodnošenja glutena [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

M. Perica, "Oblici nepodnošenja glutena", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:464850

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.