Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom

Maja Jagarčec (2018)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Jagarčec, M. (2018). Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085

Jagarčec, Maja. "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085

Jagarčec, Maja. "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085

Jagarčec, M. (2018). 'Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085

Jagarčec M. Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085

M. Jagarčec, "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085