Jagarčec, M. (2018). Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085
Jagarčec, Maja. "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085
Jagarčec, Maja. "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085
Jagarčec, M. (2018). 'Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085
Jagarčec M. Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085
M. Jagarčec, "Ispitivanje nenamjerno prisutnih alergenih sastojaka u hrani i ispirku iz proizvodnog procesa elisa tehnikom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:780085