prikaz prve stranice dokumenta Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane

Nujić, Megi
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Nujić, M. (2018). Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, M. (2018). 'Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić M. Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

M. Nujić, "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.