specijalistički diplomski stručni
Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane

Megi Nujić (2018)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Nujić, M. (2018). Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, Megi. "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić, M. (2018). 'Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

Nujić M. Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257

M. Nujić, "Akrilamid - nastajanje i analiza kontaminanta hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:573257