Pavlenić, V. (2018). Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325
Pavlenić, Valentina. "Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325
Pavlenić, Valentina. "Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325
Pavlenić, V. (2018). 'Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325
Pavlenić V. Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325
V. Pavlenić, "Alergeni podrijetlom iz hrane i nove hrane, te nove strategije u procjeni rizika", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:947325